Full Name:
Email Address:
Item Codes:
Mailing Address:
Poskod:
Contact Number:
Payment Method:
Cimb
Maybank
By checking this checkbox you accept the T&C

*We only accept Bank Transfers or Direct Deposit 
(Maybank or CIMB Cash Deposit Machine)

*Payment shall be made within 48 hours upon confirmation. 
Please do inform us if you require extra time to make the payment. 

Create a web form here

Followers

Thursday, 15 August 2013

Kedai dah buka, boleh la order! ;)

Assalamualaikum kesayangan semua...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin.
Maaf terlambat pula wish..;)
Baru ada kesempatan nak buka blog.
Line broadband kat sini lambat sgt ;(

Ermm, PF ada good newssss....brg2 PF dah smpai 10 hari sebelum raya tu lg.
Dah kemas sikit2...tapi masih byk yg dlm kotak lagi. hihi.

PF x sabar nak upload & masuk kan brg2 baru kat kedai online yg dah b'habuk ni.
Rinduuuu dah ni nak bniaga online spt dolu2 :)

Tungguuuu tauuu...

Wassalam.


Note : Kedai dah buka...boleh order brg2 yg masih available k...xoxo!


No comments:

Post a comment